نوشته شده توسط : مستر امیری

آموزش سئو مبتدی

آموزش سئو مبتدی مخصوص کسانی است که به تازگی وارد این حوزه شده اند و قصد دارند در این حوزه فعالیت کنند. اگر شما به تازگی وارد حوزه ی سئو شده اید و قصد دارید در این حوزه فعالیت کنید می توانید از آموزش هایی که به صورت رایگان و در قالب مقاله نوشته شده است شروع کنید. هم در وب فارسی و هم در وب انگلیسی مقاله های سئو خوبی وجود دارد که می توانید آنها را یاد بگیرید.

با سئو به بهترین جایگاه ها در گوگل برسید!

جذابیت سئو به پیچیدگی آن است. زیبایی seo، سادگی آن است. هر پروژه سئو شرایط خاص خودش را دارد و یادگیری هایی که قطعا تجربه های ارزشمندی خواهند شد. فراموش نکنید سئو 80 درصد تجربه کردن (کیوردهای مختلف، شرایط محتلف جایگاهی سایت و …) است و آموزش هایی که در وب فارسی است بسیار محدود و در وب انگلیسی بسیار جنرال است. پس همیشه به دنبال یادگیری نباشد و البته تجربیات را تجربه نکنید.

یادگیری سئو با 7 مرحله!!

اگر در سئو تازه وارد هستید می توانید با طی کردن این 7 قدم آموزش سئو مبتدی و مقدماتی را بگذرانید و به یک سئوکار تبدیل شوید.

یافتن کلمات کلیدی

یک کیورد خیلی ساده پیدا کنید. خیلی خیلی ساده باشد. مثلا آموزش بهینه سازی سایت به کارآموزان در یک ماه در ایران - به این عبارت کلمه کلیدی می گوییم.

تولید محتوای یونیک

برای این عبارت محتوا تولید کنید.

کیورد تارگتینگ صحیح

فضاهای مهم برای سرچ انجین یا موتور جستجو را با کیورد اصلی و کیوردهای سطح 2 و 3 پر کنید.

استفاده از سرچ کنسول

در سرچ کنسولی که سایت را از قبل وریفای کرده اید، این صفحه را دستی ایندکس کنید.

بررسی جایگاه کلمات

نتیجه و تغییر جایگاه را بررسی کنید. می توانید از ابزارهای مختلفی مثل جت سئو ایرانی استفاده کنید.

یادگیری ایجاد پیوند یا لینک

برای ایجاد لینک بین صفحات تلاش کنید.

سئو آف پیج خود را تقویت کنید

برای این صفحه تعدادی بک لینک بسازید و تغییرات را روی یک اکسل یاداشت کنید و تحلیل کنید.

یادگیری مفاهیم اولیه و پایه

یک سری از مفاهیم وجود دارد که زمانی که سئو را شروع می کنید بهتر است آنها را یاد بگیرید.

ریدایرکت:

عوض کردن مسیر حرکت خزنذه های گوگل با ریدایرکت 301 امکان پذیر است. ریدایرکت کردن در وردپرس بسیار آسان است و تنها نیاز به یک تنظیمات ساده دارد.

لینک های شکسته:

زمانی که کاربر روی یک لینک کلیک می کند و وارد صفحه ای می شود که چیزی را که انتظار داشته نمی بیند اصطلاحا با یک صفحه 404 مواجه می شود.

سایت مپ:

سایت مپ یا نقشه سایت یک فایل xml است که حرکت خزنده های گوگل را در سایت ما آسان می کند همچنین اولویت حرکت خزنده ها در سایت را می توان از این طریق مشخص کرد.

فایل robot.txt:

فایل Robots.txt مثل یک مجوز دهنده به ربات‌ها است. وقتی ربات‌ها می‌خواهند صفحه‌هایی از سایت را بررسی کنند، اول فایل Robots.txt را می‌خوانند. در این فایل با چند دستور ساده مشخص می‌کنیم که ربات اجازه بررسی کدام صفحه‌ها را دارد و کدام صفحه‌ها را نباید بررسی کند.

مثل تصویر زیر که در آن اجازه دسترسی به پوشه‌ای به نام photos و اجازه دسترسی به صفحه‌ای به نام files.html را ندادیم.

ارور 404

گاهی اوقات سرورهای وب (سرویس‌دهنده‌های وب) مربوط به خدمات اطلاعات اینترنتی مایکروسافت، با اضافه کردن پسوندِ عددی بعد از 404، اطلاعات تخصصی بیشتری رو در مورد علت بروز خطاهای 404  یافت نشد ارائه می‌کنند،  مثلاَ خطای HTTP 404.3- یافت نشد که به این معنا است که در نوع ضمیمه‌های چندمنظوره اینترنت، محدودیت وجود داشته است. در ادامه می‌بینید که دلیل هر ارور 404 برای چیست.

جمع بندی...

یکی از مواردی که می توانید جمع بندی خوبی در مورد آموزش سئو مبتدی داشته باشید این است که برای آموزش از وبلاگ سایت های فارسی شروع کنید. وبلاگ سایت هایی مثل وبسیما، وب 24، نبض مارکتینگ محتوای خوبی برای یادگیری دارند که می توانید از آنها استفاده کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

آموزش سئو رایگان

آموزش سئو رایگان به خصوص برای افرادی که به تازگی وارد این حوزه شده اند بسیار ارزشمند است. شاید بگویید مگر می شود چیزی را رایگان تهیه کرد. بله می شود. بسیار از سایت ها هستند که برای افزایش ورودی و ترافیک سایت خود روی این کیورد کار می کنند. و زمانی که در صفحه اول نتایج قرار گرفتند ورودی جذب می کنند. این آموزش های رایگان تا حدی می توانند مشتریان حتی دوره های پولی را هم افزایش دهند.

آموزش سئو رایگان با استفاده از کتاب و فیلم آموزش سئو

در سایت های فارسی و انگلیسی بسیاری آموزش سئو رایگان ارائه می گردد تا افراد علاقه مند به این عرصه بتوانند دانش خود را در زمینه سئو لحظه به لحظه بهبود بخشند و از آن در کسب و کار اینترنتی خود استفاده کنند. این آموزش ها به چند حالت کتاب آموزش سئو، فیلم آموزش سئو و متون آموزش سئو ارائه شده است.

این بخش در زمینه آموزش سئو سایت و بهینه سازی سایت ها برای گوگل می‌ باشد. بی شک با خواندن این مقالات شما می توانید سایت خود را به شرایط مطلوبی در رتبه بندی های گوگل برسانید و در نتیجه آن باعث افزایش بازدید، افزایش مشتری و در نهایت افزایش فروش خود شوید.

در بسیاری از این سایت ها سعی شده است که مقالات و مباحث برای دوستان مبتدی و کارشناسان حرفه ای دسته بندی شده باشد تا هرکدام در کوتاه ترین زمان ممکن به بهترین نتیجه برسند.

الگوریتم های گوگل خیلی سریع بروزرسانی می شوند و بنابراین نیاز است شما همواره به اطلاعات جدید سئو و بروزرسانی های مداوم گوگل دسترسی داشته باشید

پیشنهاد می کنم حتما هر دو روز یک بار به سایت Moz و Ahrefs سر بزنید تا از جدیدترین اخبار و مقالات سئو مطلع شوید و از بروزرسانی های احتمالی جا نمانید! …

پیشنهاد ما این است که اگر شما در زمینه سئو مبتدی هستید، در ابتدا از کتاب های آموزش سئو استفاده کنید تا ضمن آشنایی بیشتر با علم سئو از تکنیک های سئو هم اطلاع پیدا کنید و سپس به سمت حرفه ای شدن پیش بروید. و از آموزش سئو پیشرفته استفاده کنید.

 



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

آموزش سئو پیشرفته

آموزش سئو یکی از آموزش هایی است که بسیار مهم و کاربردی است. اگر می خواهید به رتبه های برتر گوگل برسید باید آموزش سئو پیشرفته را بگذرانید. زیرا رقابت در این حوزه بسیار سخت و نفس گیر است. نکاتی وجود دارد که در این مورد سئو پیشرفته که در ادامه مقاله با هم آنها را بررسی می کنیم.

به صورت کلی سه نوع عملیات سئو داریم:

سئو کلاه سفید : سئو کلاه سفید یعنی کل عملیات سئو رو کاملا قانونی و در چهارچوب قوانین گوگل انجام بدین و دست از پا خطا نکنید.

سئو کلاه خاکستری: سئو کلاه خاکستری یعنی یه جاهای قوانین گوگل رو دور بزنی یکم از تو خاکی بری یکم زیرآبی بری و یه جاهایی هم کاملا طبق قوانین سئو گوگل عمل کنید.

سئو کلاه سیاه: سئو کلاه سیاه خیلی خطرناک هست و یعنی کلا عملیات سئو رو جوری بری که کامل قوانین گوگل رو دور بزنی و اگر گوگل بفهمه که تو قوانینشو برای سئو دور زدی درجا دکمه اتو میزنه و سایت شما از نتایج گوگل حذف میشه و به نوعی سایت شما پنالتی میشود ( البته الان دیگه سایت پنالتی نمیشه و فقط اون صفحه ای که برایش قوانین گوگل رو دور زدین پنالتی میشود راستی برای اینکه بدانید پنالتی گوگل چیست؟ عجله نکنید میگم بهتون)

حالا اگر میخواهید کلاس کاریتون بره بالا لفظ های تخصصی سه مدل بالا رو بهتون میگم تو جمعی بگید همه بهتون نگاه کنن .

سئو کلاه سفید=   White Hat Seo

سئو کلاه خاکستری Gray Hat Seo = 

سئو کلاه سیاه  Black Hat Seo =

در ادامه مواردی را بیان می کنیم که در سئو پیشرفته بسیار مهم است. مواردی که دانستن آنها می تواند به شما کمک کند.

انواع ریدایرکت کردن در سئو

ریدایرکت 301 : در این نوع ریدایرکت شما در کنار انتقال صفحه به صفحه جدید ارزش و اعتبار صفحه قبلی را هم به صفحه جدید منتقل خواهید کرد.

ریدایرکت 302 : در ریدایرکت 302 شما فقط به گوگل اطلاع میدهید که صفحه جدید دیگری پیدا شده و کاربر را منتقل کن به صفحه مورد نظر اما اعتبار صفحه را منتقل نکن.

ریدایرکت 307 : ریدایرکت 307 نوعی از ریدایرکت است که شما به گوگل میگید من به صورت موقت قصد دارم صفحه مورد نظرم به صفحه جدید منتقل بشه اما احتمال بازگشت به صفحه قبلی رو دارم پست اعتبار را منتقل نکن.

ریدایرکت 410 : سری ریدایرکت های 410 مربوط به حذفی صفحه از نتایج گوگل است. در ریدایرکت 410 شما به گوگل اطلاع میدهید که صفحه مورد نظر حذف شده است و شماهم از نتایج گوگل این صفحه را حذف کن.

ریدایرکت 451 : اگر صفحه مورد نظر در سایت شما به دلایل امنیتی حذف شده باشد شما در این نوع ریدایرکت به گوگل اطلاع خواهید داد که صفحه مورد نظر را از نتایج گوگل حذف کن.

نکته در ریدایرکت های سری 400 شما از صفحه ای به صفحه دیگری منتقل نخواهید شد فقط به گوگل اطلاع میدهید که صفحه مورد نظر حذف شده است و شما هم این صفحه را از نتایج گوگل حذف کن.

چطور ریدایرکت انجام دهید؟

روش ریدایرکت کردن صفحات سایت را به شما خواهیم گفت. اگر وردپرس دارید به راحتی با افزونه Yoast SEO نسخه پولی میتوانید کار ریدایرکت کردن را انجام دهید. اما اگر این افزونه را ندارید افزونه هایی همانند Rank Math  و redirection به راحتی میتوانید کار انتقال صفحات را انجام دهید.

استفاده از ابزار اسکریمنگ فراگ در سئو پیشرفته

یکی از مواردی که در آموزش سئو پیشرفته باید مدنظر داشته باشید استفاده از ابزارهایی مثل اسکریمینگ فراگ است. این ابزار به شما کمک می کند تا از لینک سازی های داخلی و خارجی رقبا و سایت خود مطلع شوید. همچنین می توانید لینک های شکسته و 404 سایت خود را باید این ابزار پیدا کنید و برای رفع آن ها برنامه ریزی کنید. این ابزار همچنین قابلیت اتصال به آنالیتیکس را هم دارد. داده ها آنالیتیکس در این ابزار قرار بگیرد می تواند تحلیل های خوبی را در اختیار شما قرار دهد.

استفاده از وبلاگ های خارجی

بسیاری از ترفندها و موارد کلیدی که می تواند در رتبه گیری وبسایت شما کمک کند را می توانید با خواندن وبلاگ های سایت های خارجی به دست بیاورید. وبلاگ moz، Ahrefs در مورد بسیاری از این تکنیک ها نکاتی را در اختیار شما قرار می دهند که می تواند به تنهایی خود یک آموزش سئو پیشرفته باشد.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو چیست؟ تعریف سئو

در تعریف سئو باید بگوییم که سئو یک مفهوم ساده اما با عمقی پیچیده است. موارد زیادی وجود دارد که باید در سئو یاد بگیریم . در ادامهد مقاله به آنها اشاره می کنیم.

تعریف سئو چیست؟

سئو SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization و یکی از روشهای متداول دیجیتال مارکتینگ در جهت بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو و افزایش کمیت و کیفیت بازدیدکنندگان سایت و معرفی محصولات و خدمات شما از طریق بازدید طبیعی موتورهای جستجو گوگل، بینگ، یاهو و … است.
به زبان ساده، سئو ( یا با تلفظ صحیح اس ای او) مجموعه ای از تکنیک ها و دستورالعمل هاست که سبب می شود رتبه سایت شما در کلمات کلیدی خاص بهبود یابد و برای شما افزایش بازدیدکننده و در نتیجه رونق کسب کارتان را بهمراه دارد.

معرفی مهمترین ابزارهای سئو

مهمترین ابزارهای سئو عموما به صورت تجاری عرضه می شوند، البته تحلیل صحیح و استفاده درست از آن مهمتر از داشتن این ابزارها است، در این بخش معروفترین ابزارهای بهینه سازی سایت را معرفی خواهیم کرد:

ابزارهای آنالیز سئو داخلی سایت OnPage SEO Tool

 :Screaming Frog

 این ابزار کل وب سایت شما را بررسی و از نظر ایرادات سئو ساختاری به شما گزارش می دهد، شاید مهمترین موارد آن لینک های شکسته، لینک های اضافی با محتوای بی کیفیت، حجم کلمات صفحه و …  است. اسکرمینگ فراگ بررسی 200 لینک وب سایت را به صورت رایگان انجام می دهد.

:WebSite Auditor

 این ابزار هم مشابه Screaming Frog به آنالیزسئو می پردازد، البته از نظر ظاهری و امکانات بسیار بهتر است، شاید مهمترین اشکال این نرم افزار، کند شدن سیستم برای آنالیز وب سایت ها بسیار بزرگ است.

وب سایت های Moz – Ahrefs و Woorank نیز این تحلیلهای بهینه سازی سایت را ارائه می دهند. البته ارزشگذاری فاکتورهای سئو داخلی در هر کدام از این نرم افزارهای آنالیز سئو داخلی سایت متفاوت است.

ابزارهای استراتژی کلمات کلیدی در سئو

نخستین ابزار رایگان بهینه سازی سایت و یکی از قدیمی ترین و بهترین های تعیین کلمات کلیدی مهم برای یک وب سایت Keyword Planner گوگل است، یک ابزارسئو رایگان دیگر که شاید باورتان نشود، الکسا است که میتوانید ببینید به صورت تقریبی رقبا در چه کلماتی بازدید مناسب دارند. keywordtool.io و Ahrefs برای زبان فارسی نیز گزینه های تجاری خوبی هستند.

ابزارهای تحلیل سئو خارجی و بک لینک های رقبا:

پس از تست و آزمایش های بسیار چهار ابزار تجاری را می توان نام برد. Ahrefs ، MOZ , Majestic SEO و به تازگی الکسا است.

 

هدف ما در درس سئو چیست؟ افزایش بازدید گوگل

این نکته را تقریباً همه پذیرفته‌اند که بزرگترین و ارزان‌ترین و معتبرترین مسیر ورود به یک سایت موتورهای جستجو هستند.

آشنایی با SEO و فلسفه آن، چیزی نیست که مختص برنامه‌نویسان و طراحان سایت باشد. خصوصاً با توجه به توسعه‌ی الگوریتم‌های جستجو و هوشمندتر شدن موتورهای جستجو، عملاً همه‌ی کسانی که مستقیم و غیرمستقیم در وب‌سایت یک کسب و کار نقش ایفا می‌کنند، لازم است با اصول و مبانی و منطق سئو آشنا باشند.

در مجموعه درس‌های SEO چیست در متمم می‌کوشیم مبانی کلی سئو، کاربردها و نکات کلیدی در آن را خدمت شما ارائه کنیم.

موارد زیر از جمله نکاتی هستند که در این مجموعه درس مورد توجه قرار خواهیم داد:

  آشنایی با موتورهای جستجو و وظیفه آنها

  چه کارهایی انجام دهیم تا موتورهای جستجو و به طور خاص گوگل، ما را به مخاطبان خود نمایش دهند؟

  چه سهمی از موفقیت در سئو به خاطر تکنیک است و چه سهمی به خاطر محتوا؟

برخی از مهمترین تکنیک های سئو (ابزارهای سئو)

اگر نمی‌خواهید سئو را به شکل عمیق و حرفه‌ای بیاموزید و صرفاً می‌خواهید به عنوان یک وبلاگ نویس، برخی از نکات سئو را بدانید و در مطالب خود رعایت کنید، می‌توانید مستقیماً به سراغ دو درس حضور در صفحه اول گوگل و لینک سازی داخلی بروید:

 حضور در صفحه اول گوگل

 لینک سازی داخلی و اهمیت آن در سئو سایت

اما شکل حرفه‌ای‌تر یادگیری سئو این است که ابتدا مفهوم سئو داخلی (On-page SEO) و سئو خارجی (Off-page SEO) را یاد بگیرید و سپس، تکنیک‌های مربوط به هر یک از این دو شاخه را با جزئیات بیشتر و دقیق‌تر بررسی کنید و بیاموزید.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

آموزش سئو وردپرس

آموزش سئو وردپرس برای کاربرانی که با CMS وردپرس کار می کنند یک امر لازم و ضروری است. از آنجایی که 90 درصد سایت هایی که در جهان مورد استفاده قرار می گیرد وردپرس است. با یادگیری سئو سایت وردپرسی می توانید درآمد خوبی را در این بازار داشته باشید.

بطور کلی دلایل محبوبیت وردپرس به شرح زیر است:

  1. کاربری آسان: شما بدون نیاز به دانش برنامه نویسی می‌توانید یک سایت وردپرسی بسازید.
  2. سازگاری و انطباق پذیری بالا: با وجود هزاران پوسته و صدها افزونه وردپرس (plugin) شما می‌توانید سایت وردپرسی را مطابق نیازهای خود شخصی‌سازی کنید.
  3. جامعه کاربری گسترده: وردپرس یک نرم افزار متن باز است. هزاران سایت و تالار گفتگو وجود دارد که شما می‌توانید از طریق آنها با سایر کاربران در ارتباط باشید، دانش خود را به اشتراک بگذارید و پاسخ سوالاتتان درباره طراحی سایت با وردپرس را دریافت کنید

وردپرس، بهینه شده برای سئوی بهتر

اگر شما از وردپرس به منظور راه اندازی وب سایت خود استفاده می کنید، لازم است بدانید که این سیستم مدیریت محتوا، به صورت کامل بر اساس اصول اولیه سئو پیاده سازی شده است. اما در سئوی بهتر وب سایت های وردپرسی نیاز است تا برخی امور دیگر نیز رعایت شود از جمله اینکه قالبی که شما برای وب سایت خود استفاده می کنید، می بایست بر اساس اصول سئو پیاده سازی شده باشد چرا که نحوه نمایش محتوای شما در وب سایت، بر اساس قالب است.

همچنین، وردپرس در هسته خود، اصول اولیه سئو از بابت کد نویسی بهینه را رعایت کرده است اما با توجه گستردگی زمینه فعالیت کاربران، ضروری است تا کاربران نیز بر اساس محتوای وب سایت خود، از برخی اصول دیگر نظیر نصب افزونه های مربوط به سئوی وردپرس و همین طور معرفی وب سایت به گوگل و سایر موتورهای جستجو انجام دهند.

بهترین افزونه سئو وردپرس  Yoast یا All in One Seo Pack است؟

هر دوی این افزونه ها در دو نسخه رایگان و پریمیوم ارائه میشوند، منظور از نسخه پریمیوم نسخه پولی با امکانات بیشتر میباشد و قاعدتا شما چون در نسخه پریمیوم هزینه بیشتری میکنید، امکانات و قابلیت های بیشتری در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

معمولا افزونه هایی که کار سئوی سایت را انجام میدهند در نسخه های مختلف با امکانات مختلف و پشتیبانی و زمانی که شخص برنامه نویس برای شما قرار میدهد داری 2 توزیع میباشند/ یکی توزیع رایگان و نسخه رایگان و دیگری نسخه پولی این افزونه ها که باید از سایت اصلی طراح تهیه شوند.

دوستان در نظر داشته باشید که این افزونه های سئوکار شما نیستند یا کار عجیب غریبی را انجام نمیدهند/ این ازونه ها بر اساس قوانین و فاکتور هایی که براشون تعریف شده در سایت شما همانند یک دستیار سئو عمل میکنند و مثلا در هنگام تولید محتوا، مواردی که نیاز به بررسی و بهبود دارند را به شما می گویند اما هیچ کدام از این افزونه ها همانند گوگل قدرت تجزیه و تحلیل متن را ندارند. بخاطر همین انتظارات خیلی زیادی از این افزونه ها نداشته باشید یا انتظار نداشته باشید که فقط با نصب کردن یک افزونه دیگر همه کار های سئوی سایت شما انجام شود.

مواردی که در سئو سایت وردپرسی مهم است؟

ساخت نقشه سایت

گوگل و بینگ از نقشه سایت (sitemap) برای دریافت درک بهتری از ساختار هر سایت و بررسی هرچه بهتر آن‌ توسط خزنده‌هایشان استفاده می‌کنند. به طور کلی ایجاد نقشه سایت یا سایت مپ برای سایت‌های کوچک اجباری نیست، اما داشتن آن باعث می‌شود به گزارش‌های بهتر و مفیدتری از سایتتان در گوگل سرچ کنسول دسترسی داشته باشید.

ما همیشه توصیه می‌کنیم یک نقشه XML از سایتتان تهیه کنید. با این کار تصویر واضحی از ساختار سایت به موتورهای جستجو ارائه می‌دهید و گوگل زودتر از انتشار مطالب جدید در سایت شما مطلع خواهد شد.

فایل robot.txt

ساختن فایل robot.txt  در وردپرس بسیار ساده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 31 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

 

نکات مهم سئو تکنیکال

در این آموزش قصد داریم به یک سری نکات مهم در سئو تکنیکال اشاره کنیم. سئو تکنیکال شاید دارای نکاتی باشد که در ابتدا برای شما به عنوان یک سئوکار عجیب و غریب و حتی سخت به نظر برسد اما اگر چند نکته را بلد باشید همه چیز آنقدرها سخت هم نیست.

فایل robot.txt

اگر می‌خواهید در سئو تکنیکال موفق باشید، باید بدانید که ربات‌های گوگل زبان خوش را متوجه نمی‌شوند و باید صفحات سایتتان را در چشمشان فرو کنید تا ببینند، ایندکس کرده و به کاربر نشان دهند.اما چطور می‌توان ارتباط موثرتری با این ربات‌های عزیز برقرار کرد؟ با کمک زبان شیوای برنامه نویسی! شما می‌توانید در robot.txt با آنها صحبت کنید. robot.txt در هاست سایت شما قرار گرفته است و به شما کمک می‌کند تا با دستورهای برنامه نویسی، تعامل خوبی با ربات‌های گوگل برقرار کنید.به عنوان مثال به هر دلیلی تصمیم می‌گیرید که یک صفحه سایت خود را ایندکس نکنید. با کمک robot.txt می‌توانید این کار را انجام داده و تسلط بیشتری نسبت به ربات‌های گوگل پیدا کنید.

در واقع می‌توانید دستورهایی در فایل Robots.txt بنویسید و ربات‌های گوگل را از ورود به بخش‌هایی که دوست ندارید ایندکس شود، منع کنید.

 به داد URL ها برسید!

بی توجهی به آدرس صفحات سایت یا همان URL ها یکی از رایج ترین اشتباهات سئو تکنیکال است که خیلی از وبمستران دچارش میشوند. سایت وردپرسی شما به صورت پیش فرض، از کلمات بی معنا برای انتخاب آدرس هر صفحه استفاده میکند که این موضوع میتواند علاوه بر کاهش تجربه کاربری، باعث کاهش سئو سایت شود.

بنابراین قبل از اینکه صفحه و محتوای جدیدی بسازید، به بخش تنظیمات وردپرس، پیوندهای یکتا رفته و در آنجا تیک گزینه “نام نوشته” را فعال و تنظیمات را ذخیره کنید.

 

به این صورت زمانی که شما یک مقاله یا برگه جدید در سایت بسازید، URL از نام آن برداشته میشود. البته باز هم پیشنهاد میکنم URL هر صفحه را به صورت دستی خصوصی سازی کنید.

محتوای تکراری

تکنیکال سئو به خطاهای وب سایت و نحوه جلوگیری از آنها نیز اشاره داره. محتوای تکراری یک مسئله جدی در زمینه SEO است که می تونه برای شما دردسر زیادی ایجاد کنه. مراقب آن باشید! برای داشتن پیش زمینه بیشتر، می خواهم اولین بروزرسانی الگوریتم پاندا رو در سال 2011 به شما یادآوری کنم.

اولین به روزرسانی پاندا محتوای بی کیفیت و موارد تکراری رو هدف قرار داد. Google به طور مداوم کیفیت منابع موجود در وب رو کنترل می کنه و از مجازات وب سایت های نامعتبر (spammy) دریغ نمی کنه. از این رو، وب سایت خود رو بررسی کرده تا با استفاده از Google Search Console مشکلات رو شناسایی کنین.

دوباره به داشبورد کنسول جستجوی Google برین. ظاهر جستجو، بهبود HTML و فرایند پیدا کردن مشکلات رو ادامه بدین. اگر محتوای تکراری شناسایی شد، از شر آن خلاص بشین. این کار رو می تونین با حذف کامل محتوای تکراری انجام بدین، یا اینکه آن رو دوباره تعریف کنین.

این کار وقت گیرتر خواهد بود، اما بهتره تلاش کنین و ارزش محتوا رو از دست ندین. ایده دیگه برای رفع مشکل صفحات دارای محتوای تکراری،  URL کنونیکال (canonical) است. لینک کنونیکال به موتورهای جستجو نشان میده که منبع محتوای منتشر شده چیست و به طور کامل مشکل رو برطرف می کنه.

 

 

 

 

 


:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

راه های بهبود سئو سایت

بهبود سئو سایت و رسیدن به رتبه های مورد نظری که در اهداف یک کسب و کار است، همواره یکی از دغدغه های اصلی کسب و کارها بوده است. برای اینکه بتوانید سئو سایت خود بهبود ببخشید در ادامه این مقاله راه ها و تکنیک هایی را به شما یاد می دهیم. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

7 راه بهبود سئو سایت

۱- پایداری هاست و بهبود سئوی سایت

بی شک در پاسخ به این پرسش که چگونه سئو سایت را بهبود دهیم،می توان گفت قرار گرفتن وب‌سایت بر روی یک میزبانی مطمئن و پایدار که اصطلاحا Uptime بالایی هم دارد، می‌تواند به عنوان یکی از عوامل مهم در بهبود سئوی سایت در نظر گرفته شود. این امر منجر می‌شود که مدت زمان در دسترس بودن سایت بالا رفته و برای ربات‌های گوگل که هر بار در لاگ‌های خود در دسترس بودن یک سایت را بررسی می‌کنند، امتیاز مثبتی دریافت کنند. برای ربات‌های گوگل دسترسی به سایت در هر زمان و در نتیجه هر جستجو نکته مهم و حائز ‌اهمیتی است. این امر زمانی محقق خواهد شد که خرید هاست خود را از یک سرویس دهنده مناسب تهیه نمایید و بالاترین سطح پایداری یا همان Uptime را با توجه به زیر‌ساخت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری خوب، دریافت نمایید.

۲- بهبود سئوی سایت در موتور‌های جستجو با سرعت مناسب هاست

سایت‌هایی با سرعت پاسخگویی بالا، نسبت به سایت‌های کند به‌مراتب شانس بیشتری در رتبه‌بندی موتورهای جستجو دارند. با تهیه یک هاست خوب که سرعت بارگذاری مطلوبی برای وب‌سایت ارائه می‌دهد، بهبود رتبه سئو سایت را تجربه کنید. توجه داشته باشید سرعت بارگذاری مناسب یک سایت منجر خواهد شد که کاربر تمایل بیشتری به مشاهده سایت و توقف طولانی مدت در آن داشته باشد و این خود به تنهایی باعث رشد امتیاز سئو سایت خواهد شد. اصولا اگر مخاطب وارد سایتی شود که لود آن بیش از ۳ ثانیه طول بکشد، آن سایت را ترک می‌کند. کندی سرعت سایت نه تنها عامل مهمی در از دست دادن کاربران است، بلکه باعث تاثیر منفی در نتایج موتورهای جستجو و افت قدرت بهبود سئو وب سایت نیز می‌گردد.

3-به روزرسانی محتوای وبلاگ ها

یکی از مواردی که می تواند به گوگل نشان دهد سایت شما زنده است و برای مخاطب محتوای مفید تولید می کند این است که به صورت مداوم در بازه های زمانی مشخصی محتوای سایت خود را به روزرسانی کنید. شما نباید صفحات قدیمی سایت خود را که محتوایی را دارد که دیگر شاید به کار مخاطب نیاید حذف کنید بلکه بایدمحتوای آن صفحات را به روزرسانی کنید. اتفاقا از آن جایی که گوگل این کار را دوست داردشما با این به روز رسانی می توانید رتبه بهتری بگیرید.

مرحله 4. استفاده از تصاویر به شکل بهینه در وبلاگ

از موارد دیگری که معمولا وبلاگ نویسان با آن مواجه هستند، میزان استفاده از تصاویر در وبلاگ می باشد. درست است که استفاده بیش از حد از تصاویر میتواند سرعت بارگذاری صفحه را کاهش دهد و از طرفی عدم استفاده از تصاویر نیز منجر به کاهش جذابیت صفحه و مطلب ارائه شده میگردد،  لذا بهترین حالت، استفاده از تعدادی تصویر کم حجم می باشد.

روش مناسب برای استفاده از تصاویر در وبلاگ به شرح زیر است:

  1. تصاویر خود را با فرمت هایی ذخیره کنید که امکان ایجاد فایل با حداقل حجم را فراهم میکنند و پس از آن نیز حجم تصویر ایجاد شده را مجددا با ابزارهای فشرده سازی کاهش دهید.
  2. از تصاویر با کیفیت استفاده کنید. استفاده از تصاویر با کیفیت پایین به هیچ عنوان برای کاربران جذاب نبوده و امکان ترک کردن وبلاگ را بالا میبرد. گرچه تصاویر با کیفیت بالا غالبا حجم بیشتری داشته لذا استفاده از ابزارهای فشرده سازی ذکر شده در مورد قبل را همواره مدنظر داشته باشید.
  3. اطمینان حاصل کنید که ابعاد تصویر برای نمایش در صفحه موبایل و یا مانیتور مناسب است (تصاویر بیش از اندازه بزرگ نباشند) و از خاصیت stretch picture نیز برای نمایش در ابعاد مختلف صفحه نمایش نیز بهره ببرید.
  4. قابلیت “به اشتراک گذاری” را برای تصاویر خود فراهم کنید. زمانی که مخاطبانتان تصاویر وبلاگ را در فضای مجازی به اشتراک میگذارند، وبلاگ شما Backlink شده و به علاوه این مورد میتواند مخاطبان جدید را به وبلاگتان جذب نماید.
  5. برای نام فایل تصویری خود، از کلمات کلیدی آن پست استفاده نمایید. در این حالت در صورتی که آن کلمه در جست و جوی تصویری گوگل (google image) سرچ شود، تصویر شما در بین نتایج نمایش یافته و باعث ورود افراد بیشتر به وبلاگتان میگردد.
  6. در تگ <alt> توضیحاتی (description) را درج نمایید. نقش این تگ مانند “عنوان فایل” بوده با این تفاوت که برای کاربران قابل مشاهده نیست اما از لحاظ تاثیرگذاری نیز مانند نام فایل ها مفید است

مرحله پنجم؛ بهبود سرعت سایت

یکی از مواردی که هم برای گوگل و هم برای کاربران مهم است. بهبود سرعت سایت است. هیچ کاربری حوصله ندارد بیش تر از 8 ثانیه منتظر لود شدن سایت شما بماند. شما می توانید از ابزارهای مثل gtmetrix کمک بگیرید و با تست گرفتن از سرعت صفحات سایت خود ایرادات را مشخص کرده و برای رفع آن ها یک چک لیست را فراهم کنید. سرعت مناسب می تواند یک تجربه کاربری خوب برای کاربران  سایت شما ایجاد کند. گوگل متوجه این پالس می شود و به این ترتیب سئو سایت شما بهبود می یابد.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو کلاه خاکستری چیست؟ | تکنیک های سئو کلاه خاکستری کدام است؟

سئو کلاه خاکستری میان بری میان سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه است. اگر بخواهیم ساده تر بگوییم شما با کمک سئو کلاه خاکستری ، روش های سئو کلاه سیاه را در قالب سئو کلاه سفید به خورد گوگل می دهید.

طراحی دوباره و آپدیت صفحات

یکی از تکنیک‌های سئو کلاه سفید، آپدیت محتوای سایت است. کلا گوگل به وب‌سایت‌هایی که دائما محتوای خودشان را بروزرسانی می‌کنند علاقه خاصی نشان می‌دهد. حالا شما می‌ توانید در یک تکنیک سئو خاکستری، وب سایتتان را طراحی دوباره کنید! در این حالت به دلیل تغییر عمده در کدهای برنامه نویسی وب سایت، گوگل تصور می‌کند در حال آپدیت محتواهای‌تان هستید و اعتبارتان را زیاد می‌کند.

کامنت مارکتینگ کنید!

زمانی که در یک صفحه از سایت شما تعداد زیادی مخاطب نظر بدهند، گوگل متوجه این می‌شود که مطلب شما به شدت مورد توجه قرار گرفته. مهم نیست که این نظرات در جهت منفی باشد یا مثبت؛ گوگل محتوایی که باعث به حرف آمدن و تعامل مخاطب شود را دوست دارد.

البته تولید محتوای باکیفیت و ترغیب مخاطب به ارسال کامنت، در اصل یک تکنیک کلاه سفید سئو است. اما در روش کلاه خاکستری شما باید از دوستان و آشنایان خودتان بخواهید که در صفحات وب سایتتان کامنت ارسال کنند. البته یادتان باشد این فرآیند باید به صورت عادی و طبیعی انجام شود. در غیر اینصورت ممکن است الگوریتم‌های گوگل متوجه تقلبی بودن فعالیت‌هایتان بشوند.

ساخت حساب شبکههای اجتماعی

در این روش در شبکه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، توئیتر، لینکدین و … چند حساب جعلی می‌سازید و سپس به عنوان فعالیت در این شبکه‌ها به سایت خود لینک می‌دهید.

لینکهای charity

در این نوع لینک‌ها، چند خیریه را انتخاب می‌کنید و مبلغی را با عنوان کمک مالی به آن‌ها پرداخت می‌کنید. در مورد آن خیریه ، در سایت خود مطلبی می‌نویسید و به سایت آن‌ها لینک می‌دهید و در آخر می‌خواهید که آن‌ها هم به شما بک لینک دهند.

راه‌های دیگری هم برای سئو کلاه خاکستری وجود دارد. مثلا پرداخت هزینه به کسانی که حاضر هستند مقالات انتقادی روی سایت شما بنویسند یا خرید بک لینک، راه دیگری است که در آن شما با پرداخت هزینه به دیگر سایت ها، از آن‌ها می‌خواهید که برای شما در سایت خودشان لینک‌سازی کنند.

مواردی که گفته شد، تنها بعضی از ترفندهای رایج سئو کلاه خاکستری است. این کار بسیار حساس و پیچیده است و به راحتی نمی‌توان آن را انجام داد. بهتر است سئو سایت خود را به افراد متخصص بسپارید یا روش‌های کلاه سفید را بیاموزید و منتظر باشید سایت از راه طبیعی پیشرفت کند.

خرید دامنه های منقضی شده

خرید دامنه های منقضی شده یکی از تکنیک های سئو کلاه خاکستری است که مدت زیادی است وب مستران زیادی از آن استفاده می کنند. البته مدت زیادی طول نمی کشد که با توجه به آپدیت های گوگل و الگوریتم های جدیدی که گوگل ارائه می دهد این روش به احتمال زیاد به عنوان یکی از روش های سئو کلاه سیاه شناسایی خواهد شد. در این تکنیک شما باید به دنبال دامنه‌هایی باشید که منقضی شده‌اند. مثلا وب سایت diabetes.com سایتی بوده که 4 سال در زمینه آموزش دستورات پزشکی فعالیت می‌کرده. بعد از این مدت صاحبانش بیخیال فعالیت در آن شده و دامنه را تمدید نمی‌کنند. حالا شما می‌توانید این دامنه را خریده و یک وب‌سایت روی آن بارگذاری کنید. دامنه‌ای که شما خریده‌اید به خاطر 4 سال فعالیت مداوم امتیاز سئو بالایی دارد؛ پس می‌توانید از این فرصت استفاده کرده و در آن برای وب‌سایت یا وبسایت‌های مورد نظر خودتان لینک‌سازی کنید.

استفاده از pbn

pbn یکی از خطرناک ترین و در عین حال قدرتمندترین تکنیک های سئو کلاه سیاه بود که بعد از مدتی گوگل با آپدیت الگوریتم هایش توانست آن را شناسایی کرده و سایت هایی که از آن استفاده کرده بودند را جریمه کند. در تکنیک pbn، ما یک شبکه از وب سایت ها و وبلاگ ها را ایجاد میکردیم، از آنها به یکدیگر لینک میدادیم و بعد از اینکه همه شان قدرت زیادی گرفتند، به مرور لینک دادن از آنها به سایت اصلی را آغاز میکردیم.

اما خب گفتم این تکنیک کلاه سیاه بود. پس چطور از تکنیک کلاه خاکستری آن استفاده کنیم؟ من در این چند سالی که در حال دریافت پروژه های سئو سایت هستم، چه آن زمان که به شکل فردی کار میکردم و چه الان که در حال فعالیت با مجموعه و تیم خودم هستم، انواع روش های pbn را استفاده کردم تا به یک فرمول مناسب برسم و البته در نهایت یک روش pbn متفاوت را ایجاد کردم!

در این روش به جای اینکه از تعداد زیادی سایت های ساخته شده به دست خودم استفاده کنم، شبکه pbn خودم را روی یک شبکه وبلاگی اجاره ای ایجاد میکنم! منظورم سایت ها و وبلاگ هایی است که متعلق به خودم نیستند و برای ساختن شان هزینه و زمان زیادی صرف نکرده ام.

 به کارگیری کلمات کلیدی فقط در عنوان

بعضی از افراد، فقط کلمات کلیدی اصلی را در عنوان های اصلی وداخلی به کار می برند و در متن خود هیچ اشاره به آن نمی کنند. یادتان باشد که شما در حال نوشتن محتوایی براساس اصول سئو می باشد. درست است که تاثیری نوشتن کلمه کلیدی در عنوان خیلی زیاد است، اما گوگل سریعا تشخیص می دهد که شما قصد دور زدن آن را دارید، مگر آنکه متنتان کوتاه باشد، در متن های کوتاه این روش سئو کلاه خاکستری کاملا جواب می دهد ولی نه در متن های بلند که معمولا بیش از 1000 کلمه می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو چیست؟ یادگیری + هدف و کاربرد سئو 

سئو تعاریف مختلفی دارد. بسیاری از متخصصان سئو، تعریف های خاص خود را دارند. اما اگر به اصطلاح رایج آن بخواهیم اشاره کنیم، باید بگوییم:بهینه سازی موتورهای جستجو

معنی “s” در عبارت “seo”: یعنی Searchکه به جستجو در موتورهای جستجو اشاره می کند.

معنی “e” در عبارت “seo”: یعنی Engine که به موتورهای جستجو نظیر گوگل، بینگ، یاهو، یاندکس و داک داک گو و غیره اشاره دارد.

معنی “o” در عبارت “seo”: یعنی Optimization که به معنای بهینه سازی و بهبود می باشد.

ایندکس شدن در سئو SEO یعنی چه؟

ایندکس شدن صفحه شما توسط Google زمانی است که:

بتواند در نتایج جستجو نشان داده شود.

گوگل یک صفحه را بعد از کراولینگ فهرست می‌کند (اگر آن را مناسب بداند).

این بدان معنا نیست که هر سایتی که کراول می شود ایندکس شود.

اما هر سایتی که ایندکس شده است باید کراول شود.

اگر گوگل صفحه جدید شما را شایسته پیدا شدن بداند.

گوگل آن را فهرست بندی می‌کند.

پس از ایندکس شدن صفحه شما،گوگل به نحوه یافتن صفحه شما در جستجوی خود پی می‌برد

استراتژی سئو SEO چیست؟

استراتژی سئو SEO یک برنامه دقیق است.

برای بهبود رتبه موتورهای جستجو به منظور جذب ترافیک بیشتر است.

این طرح باید از چندین ستون اساسی،از جمله:

  • SEO فنی
  • استراتژی محتوا
  • SEO در صفحه
  • ایجاد لینک(پیوند زدن)
  • تجربه کاربر

استفاده کند.

مثال سئو SEO چیست؟

عنوان جذاب و توضیحات.

سئو SEO با رتبه بندی محتوای شما در گوگل شروع می‌شود.

اما به همین جا ختم نمی‌شود.هنگامی که محتوای شما رتبه بندی می‌شود.

باید کاربران را متقاعد کنید که سایت شما نتیجه ای است که باید روی آن کلیک کنند.

4 مورد از مهمترین کاربرد SEO برای استراتژی بازاریابی شما

۱.کمک به برند سازی

اگر چه که برند سازی در اغلب اوقات به عنوان یک استراتژی بازاریابی سنتی معرفی می‌شود، اما در حوزه دیجیتال و مدرن نیز به نحوی وارد شده است.
یکی از انواع کاربرد سئو، مربوط به همین برند سازی تجارت شما است.
لازمهٔ برند سازی در میان مردم، توجه کافی و عملکردی قوی در آنچه که ارائه می‌شود و همچنین آنچه که مردم درباره آن می‌گویند، است.
به همین روال اگر مراحل انجام سئو و بهینه سازی یک وب سایت را بررسی کنید، متوجه تشابه بسیاری با روند انجام برند سازی خواهید شد.

در حقیقت برای داشتن یک SEO موفق شما باید محتوایی ایجاد کنید که مطابق با نیازها و علایق مخاطبان شما باشد،
سپس راه‌هایی برای به دست آوردن بک‌لینک به آن محتوا از سایت‌های دیگر بیابید.
اگر خواهان برند سازی از طریق کاربرد SEO باشید، می‌توانید کلمات کلیدی خاصی را انتخاب و محتوایی را ایجاد کنید که مطابق با هدف شما از تصویر برندتان در ذهن کاربران باشد.
به این ترتیب حضور آنلاین تجارت شما نشان‌دهنده برند ایده‌آل شما بوده و کمک می‌کند آن را مطابق سلیقه مخاطبان هدف خود ایجاد کنید.

2.افزایش ترافیک وب سایت

با اینکه هدف اصلی و کلی بهینه سازی سایت، بهبود رتبه آن در صفحات مربوط به نتایج جستجو google است، اما در پس این هدف، هدفی دیگر نهفته است.
در واقع تمامی تلاش‌ها برای قرار گرفتن یک صفحه در نتایج برتر، به منظور جذب ترافیک بیشتر و به عبارتی بودن در دیدرس کاربران می‌باشد.
زمانی که افراد با جستجو کلمه کلیدی خاصی در گوگل، صفحه مربوط به وب سایت شما را در صفحه اول نتایج مشاهده می‌کنند،
به احتمال بیشتری بر روی آن کلیک کرده و می‌تواند تبدیل به یک مشتری بالقوه شود.
در کمال تعجب، این کاربرد سئو همیشه جواب می‌دهد!

برای مثال، فقط به گزارش ترافیک ارگانیک زیر از مطالعه موردی Siege Media نگاهی بیندازید.
در طول یک سال ترافیک جذب شده به این سایت کاملاً جدید، از صفر به 100000 بازدیدکننده افزایش یافت (تنها به کمک روش‌های SEO)
در نتیجه اگر می‌خواهید کاربران بیشتری را به وب سایت خود بیاورید، سئو بهترین راه برای دستیابی به این هدف است.

3.کمک به مخاطبان

در یکی از آمارهای مربوط به جستجو، اعلام شد که ۶۲% از مشتریان هنگامی که به دنبال یافتن اطلاعات در مورد محصول یا خدمات مورد نیاز خود هستند، به موتورهای جستجو مراجعه می‌کنند.
همچنین ۴۱% افراد آماده به خرید نیز از موتورهای جستجو برای کسب اطلاعات بیشتر استفاده می‌کنند.
همین آمار به وضوح نشان می‌دهد که چنانچه علاقه‌مند به دیده شدن کسب و کار خود در فرایند تحقیق کاربران هستید،
باید به نحوی در نتایج جستجو آن کلمه کلیدی خاص وجود داشته باشید.

در اینجاست که کاربرد SEO خود را نشان داده و با کمک به بهبود رتبه صفحات وب سایت شما، آن را در مقابل مخاطبان هدف قرار می‌دهد.
در واقع مخاطبان امروزی به طور فعال در اینترنت به دنبال کسب اطلاعات بیشتری هستند.
به طوری که در یکی از نظرسنجی‌های دیگر اعلام شد: ۴۸% از مصرف کنندگان،
ترجیح می‌دهند تا از وب سایت رسمی یک کسب و کار دیدن کرده و اطلاعات بیشتری را کسب کنند.
با توجه به این موضوع که جستجوی کاربران در موتورهای جستجو مانند گوگل بسیار گسترده شده، می‌توان آن را فرصتی بزرگ محسوب کرد.

در نتیجه داشتن یک حضور آنلاین قوی نه تنها به شما کمک می‌کند تا به اهداف بازاریابی خود برسید،
بلکه به مخاطبان هدف شما این امکان را می‌دهد تا به روشی تحقیق و خرید کنند.

4.افزایش اعتبار و اقتدار تجارت

فضای اینترنت و تنوع سبک‌های کاری موجود در آن به طور کلی ظاهر فرایند فروش را برای بسیاری از تجارت‌ها تغییر داده است.
به همین دلیل امروزه کاربران و مشتریان به منابع بسیار زیادی دسترسی دارند که از طریق آن اطلاعات، خدمات و محصولات مورد نیاز خود را بیابند.
منطقی است که هر که در این جستجو زودتر دیده شود، شانس بیشتری برای ارائه مشاوره و خدمات خود به کاربر خواهد داشت.
پس در موردی دیگر از کاربرد سئو، می‌توان حضور تجارت شما به عنوان منبعی برای کسب اطلاعات و مشاوره را معرفی کرد.

به‌عنوان‌مثال فرض کنید که شما مقالاتی آموزشی در حوزه مراقبت‌های سلامتی و پوست را به طور مرتب بر روی وب سایت خود منتشر می‌کنید.
با ایجاد این محتوای آموزنده و با ارزش، در حقیقت فرصتی را ایجاد می‌کنید تا در مراحل ابتدایی تحقیق کاربران به عنوان یک مرکز معتبر و مفید شناخته شوید.
در نتیجه احتمال خرید محصولات مراقبتی پوست از وب سایت شما نسبت به رقبا و بازارهای دیگر بالا خواهد رفت.

هر چند که این روند ممکن است کمی کند بوده و برای ایجاد اعتبار و اعتماد در میان کاربران نیازمند صرف مدت زمان بیشتری نسبت به فروش سنتی باشید.
اما می‌توان با هرباری که کاربران محتوای شما را می‌بینند، برند خود را به عنوان یک منبع اطلاعات معتبر و قابل اطمینان معرفی می‌کنید.
سپس، هنگامی که در نهایت آماده خرید یا صحبت با یک نماینده فروش هستند، دقیقاً می‌دانند به کدام شرکت مراجعه کنند.

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 11
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو چیست؟ یادگیری + هدف و کاربرد سئو 

سئو تعاریف مختلفی دارد. بسیاری از متخصصان سئو، تعریف های خاص خود را دارند. اما اگر به اصطلاح رایج آن بخواهیم اشاره کنیم، باید بگوییم:بهینه سازی موتورهای جستجو

معنی “s” در عبارت “seo”: یعنی Searchکه به جستجو در موتورهای جستجو اشاره می کند.

معنی “e” در عبارت “seo”: یعنی Engine که به موتورهای جستجو نظیر گوگل، بینگ، یاهو، یاندکس و داک داک گو و غیره اشاره دارد.

معنی “o” در عبارت “seo”: یعنی Optimization که به معنای بهینه سازی و بهبود می باشد.

ایندکس شدن در سئو SEO یعنی چه؟

ایندکس شدن صفحه شما توسط Google زمانی است که:

بتواند در نتایج جستجو نشان داده شود.

گوگل یک صفحه را بعد از کراولینگ فهرست می‌کند (اگر آن را مناسب بداند).

این بدان معنا نیست که هر سایتی که کراول می شود ایندکس شود.

اما هر سایتی که ایندکس شده است باید کراول شود.

اگر گوگل صفحه جدید شما را شایسته پیدا شدن بداند.

گوگل آن را فهرست بندی می‌کند.

پس از ایندکس شدن صفحه شما،گوگل به نحوه یافتن صفحه شما در جستجوی خود پی می‌برد

استراتژی سئو SEO چیست؟

استراتژی سئو SEO یک برنامه دقیق است.

برای بهبود رتبه موتورهای جستجو به منظور جذب ترافیک بیشتر است.

این طرح باید از چندین ستون اساسی،از جمله:

  • SEO فنی
  • استراتژی محتوا
  • SEO در صفحه
  • ایجاد لینک(پیوند زدن)
  • تجربه کاربر

استفاده کند.

مثال سئو SEO چیست؟

عنوان جذاب و توضیحات.

سئو SEO با رتبه بندی محتوای شما در گوگل شروع می‌شود.

اما به همین جا ختم نمی‌شود.هنگامی که محتوای شما رتبه بندی می‌شود.

باید کاربران را متقاعد کنید که سایت شما نتیجه ای است که باید روی آن کلیک کنند.

4 مورد از مهمترین کاربرد SEO برای استراتژی بازاریابی شما

۱.کمک به برند سازی

اگر چه که برند سازی در اغلب اوقات به عنوان یک استراتژی بازاریابی سنتی معرفی می‌شود، اما در حوزه دیجیتال و مدرن نیز به نحوی وارد شده است.
یکی از انواع کاربرد سئو، مربوط به همین برند سازی تجارت شما است.
لازمهٔ برند سازی در میان مردم، توجه کافی و عملکردی قوی در آنچه که ارائه می‌شود و همچنین آنچه که مردم درباره آن می‌گویند، است.
به همین روال اگر مراحل انجام سئو و بهینه سازی یک وب سایت را بررسی کنید، متوجه تشابه بسیاری با روند انجام برند سازی خواهید شد.

در حقیقت برای داشتن یک SEO موفق شما باید محتوایی ایجاد کنید که مطابق با نیازها و علایق مخاطبان شما باشد،
سپس راه‌هایی برای به دست آوردن بک‌لینک به آن محتوا از سایت‌های دیگر بیابید.
اگر خواهان برند سازی از طریق کاربرد SEO باشید، می‌توانید کلمات کلیدی خاصی را انتخاب و محتوایی را ایجاد کنید که مطابق با هدف شما از تصویر برندتان در ذهن کاربران باشد.
به این ترتیب حضور آنلاین تجارت شما نشان‌دهنده برند ایده‌آل شما بوده و کمک می‌کند آن را مطابق سلیقه مخاطبان هدف خود ایجاد کنید.

2.افزایش ترافیک وب سایت

با اینکه هدف اصلی و کلی بهینه سازی سایت، بهبود رتبه آن در صفحات مربوط به نتایج جستجو google است، اما در پس این هدف، هدفی دیگر نهفته است.
در واقع تمامی تلاش‌ها برای قرار گرفتن یک صفحه در نتایج برتر، به منظور جذب ترافیک بیشتر و به عبارتی بودن در دیدرس کاربران می‌باشد.
زمانی که افراد با جستجو کلمه کلیدی خاصی در گوگل، صفحه مربوط به وب سایت شما را در صفحه اول نتایج مشاهده می‌کنند،
به احتمال بیشتری بر روی آن کلیک کرده و می‌تواند تبدیل به یک مشتری بالقوه شود.
در کمال تعجب، این کاربرد سئو همیشه جواب می‌دهد!

برای مثال، فقط به گزارش ترافیک ارگانیک زیر از مطالعه موردی Siege Media نگاهی بیندازید.
در طول یک سال ترافیک جذب شده به این سایت کاملاً جدید، از صفر به 100000 بازدیدکننده افزایش یافت (تنها به کمک روش‌های SEO)
در نتیجه اگر می‌خواهید کاربران بیشتری را به وب سایت خود بیاورید، سئو بهترین راه برای دستیابی به این هدف است.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 38
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو اینستاگرام

سئو اینستاگرام چیست؟ اصلا مگر اینستاگرام موتورجستجو است که سئو داشته باشد؟ در حال حاضر اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی است که کاربران زیادی دارد. میزان مشارکت کاربران در شبکه اجتماعی اینستاگرام 10 برابر فیسبوک، 54 برابر پینترست و 84 برابر شبکه مجازی توئیتر می باشد. به همین دلیل اینستاگرام از دید اکثر برندها و شرکت های بزرگ، به عنوان مرکزی برای محبوبیت است و برای آن تمرکز فوق العاده ای دارند و از این رو بدون تلاش و برنامه هدفمند، رسیدن به نتیجه مطلوب، چیزی محال و غیر قابل دست یافتن می باشد.

قدم هایی که برای سئو اینستاگرام باید طی کنید:

 هشتگ بسازید

در این مرحله شما باید به گونه ای رفتار کنید که علیرغم استفاده از هشتگ های مختلف و پر کاربرد، هشتگ هایی را متناسب با کسبو کار خودتان بسازید. برای مثال اولین و مهم ترین هشتگی که باید بسازید، هشتگ برند شما می باشد که باید در هر یک از پست های پیج شما درج شود. سپس باید هشتگ هایی را مرتبط با محصولات و خدمات خود طراحی کنید. توجه داشته باشید که در این زمینه نباید زیاده روی کنید. سعی کنید هشتگ ها کوتاه، مختصر و مفید باشند که کاربر با جستجویی ساده بتواند به نتیجه ای که شما هستید، برسد.

در سئو اینستاگرام هشتگ ها همان کلمات کلیدی هستند.

اینستاگرام به کاربران اجازه می دهد تا به هر پست حداکثر 30 هشتگ اضافه کنند. بنابراین ، باید از آنها استفاده کنید. در صورت استفاده مناسب ، آنها می توانند میزان دستیابی و پیداکردن پیج شما را افزایش دهند. برای اینکه مطمئن شوید محتوای شما توسط مخاطبان جدید دیده می شود ، هشتگ های شما باید با محتوای شما مرتبط باشد. استفاده از هشتگ های مناسب شما را در معرض مخاطبان مناسب قرار می دهد. کسی که به احتمال زیاد به موضوع پیج یا خدمات و محصول شما علاقه مند است و به احتمال زیاد مشتری می شود. استراتژی سئو اینستاگرام شما باید به خوبی تدوین شود تا اطمینان حاصل شود که هر پست را برای بالاترین مشارکت بهینه می کنید. همچنین می توانید در استوری های اینستاگرام خود از هشتگ استفاده کنید تا در استوری های آن هشتگ خاص دیده شوید.

پیوند دادن پیج اینستاگرام با سایر شبکه های اجتماعی.

اینستاگرام به شما این امکان را می دهد که لینک سایر شبکه های اجتماعی خود را اضافه نمایید. و هنگام اشتراک گذاری پیوند (توییتر) یا تصویر (فیس بوک) شما در جای دیگر به اشتراک گذاشته می شود.

همچنین اشتراک گذاری لینک پیج اینستاگرام در سایر شبکه های اجتماعی به افزایش دیده شدن شما کمک می کند.

یک عنوان و هشتگ نیز اضافه کنید تا هنگامی که در توییتر به اشتراک گذاشته می شوند که جستجو بیشتر بر اساس هشتگ انجام می شود ، دسترسی و دیده شدن آنها را افزایش می دهد. همچنین می توانید هر پست را در Pinterest نیز به اشتراک بگذارید.

همچنین پیج اینستاگرام خود را در پروفایل و یا کانال های تلگرام خود نیز معرفی نمایید. اغلب اتفاق می افتد که اعضای تلگرام ، مشترکین توییتر یا دنبال کنندگان فیس بوک شما هنوز در اینستاگرام شما را دنبال نمی کنند.

بنابراین ، به عنوان یک نکته کارآمد در سئو اینستاگرام ، اشتراک گذاشتن پست های اینستاگرام خود در آنجا این فرصت را به آنها می دهد که ببینند چه محتوایی را ارسال می کنید و شما را در اینستاگرام نیز دنبال می کنند.

محتوایی ارزشمند تولید کنید تا کاربران محتوای شما را نشر دهند

تگ ها و منشن ها عواملی هستند که می تواند در سئو اینستاگرام و بیشتر دیده شدن پیج اینستاگرام شما مؤثر باشد. فقط به این دلیل که آنها به اینستاگرام اطمینان میدهند که محتوای شما خوب و ارزشمند است و مردم آن را دوست دارند.

بنابراین الگوریتم فرض خواهد کرد که افراد بیشتری می توانند از آن سود ببرند و محتوای شما را از طریق صفحه اکسپلور به افراد بیشتری نشان دهند.

تگ ها و منشن ها کمی شبیه به بک لینک های وب سایت در اینستاگرام است. وقتی شخصی پست شما را در استوری خود به اشتراک می گذارد و شما را تگ گذاری می کند ، مخاطبان خود را در معرض محتوای شما قرار می دهد.

برای ایجاد محتوای ویدیوی IGTV زمان بگذارید

اگر قبلاً ایجاد محتوای IGTV را شروع نکرده اید ، منتظر چه چیزی هستید؟

با اضافه شدن یک بخش اختصاصی IGTV در صفحه Instagram Explore ، فیلم های IGTV شما می توانند در مقابل چشم بسیاری از مخاطبان قرار بگیرند.

و نکته قابل توجه در مورد IGTV این است که به دلیل اینکه فیلم ها برای بارگذاری در کانال باید بیش از 60 ثانیه باشند ، فرصتی درخشان برای بینندگان جدید است تا شما یا کسب و کار شما را بشناسند.

در مقایسه با ویدیو ها به صورت پست (که باید کمتر از یک دقیقه طول بکشد) ، شما واقعاً می توانید خودتان ، کسب و کار و یا محصولاتی که دارید را به نمایش بگذارید!

 

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 12
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

سئو یوتیوپ | انجام گام هایی طلایی برای سئو یوتیوپ طی کنیم

سئو یوتیوپ به چه معناست؟ اگر تمایل دارید ویدهایی که در یوتیوپ به اشتراک می گذارید بازدید بالایی بخورد باید یک سری قواعد و اصول را رعایت نمایید. با سئو ویدیو های خود در یوتیوپ می توانید میزان درآمد خود را هم افزایش دهید.

سئو یوتیوپ چیست؟

یوتیوب به عنوان دومین موتور جست و جو گر مجبوب در میان کاربران اینترنت، قواعد و قوانین خاصی را برای نشان دادن محتواهای ویدئویی به کاربرانش دارد. به این ترتیب درست مثل قرار گرفتن در صدر نتایج گوگل، برای دیده شدن در نتایج برتر یوتیوب هم باید محتواهای ویدئویی را سئو کرد. برای آموزش سئو یوتیوب با ما در این مطلب همراه باشید.

مراحل انجام سئو یوتیوپ کدام است؟

برای انجام سئو ویدیوها در یوتیوپ پیشنهاد می کنیم این قدم ها را طی کنید:

تحقیق کلمات کلیدی

تحقیق کلمات کلیدی برای سئو یوتیوپ بسیار مهم است. برای اینکه روی کلیدواژه هایی تولید محتوای ویدویی انجام دهید که از سرچ بالای کاربران برخوردار است می توانید به راحتی در قسمت سرچ یوتیوپ یک کلیدواژه مورد نظر حوزه فعالیت خود را سرچ کنید. یوتیوپ کلید کلید واژه که در اون حوزه توسط کاربران سرچ شده است را به شما پیشنهاد می دهد. می توانید برای یک یا چند تا از آن ها ویدیو تهیه و منتشر کنید.  

انتشار یک ویدیو جذاب

اگر می خواهید ویدیو های شما رنک بگیرد، باید افراد را مجاب کنید که به تماشای ویدیو شما ادامه دهند. مدت زمان تماشای ویدیو شما توسط مخاطبین میزان حفظ مخاطب نامیده می شود. در واقع، خود یوتیوب هم اعلام کرده است که میزان حفظ مخاطب فاکتور بسیار مهمی در رنک دهی ویدیو است.

به بیانی دیگر، اگر ویدیو شما افراد را در یوتیوب نگه می دارد، یوتیوب به ویدیو شما رنک بهتری خواهد داد.

برای ساخت یک ویدیو با میزان حفظ مخاطب بالا نیازی نیست که حتما یک دوربین و میکروفن پیشرفته داشته باشید. تا زمانی که ویدیو شما ارزشمند و جذاب باشد، جای نگرانی نخواهد بود.

در نهایت، هر چقدر هم سئو یوتیوب ویدیو شما خوب باشد، اگر ویدیو جذاب نباشد رنک نخواهد گرفت.

در ادامه، ۵ مورد از فاکتورهای مهم دیگر برای رنک گرفتن ویدیو در یوتیوب را معرفی می کنیم:

  • کامنت های ویدیو – اگر فردی برای شما کامنت بگذارد، این پیام به یوتیوب منتقل می شود که فرد ویدیو شما را دوست داشته است. در نتیجه حتما مطمئن شوید افراد را به گذاشتن کامنت تشویق می کنید. حال اگر فردی بعد از دیدن ویدیو به کانال شما عضو شود یا Subscribe کند، این سیگنال به یوتیوب داده می شود که ویدیو شما بسیار جذاب بوده است.
  • به اشتراک گذاری های ویدیو – چند نفر ویدیو شما را در شبکه هایی مانند فیسبوک و توئیتر به اشتراک گذاشته اند؟ اگر ویدیو شما دفعات زیادی به اشتراک گذاشته شود، به این معناست که ویدیو شما جذاب بوده است.
  • نرخ کلیک (CTR) – وقتی که یک کاربر کلیدواژه شما را در یوتیوب جستجو می کند، روی چه ویدیویی کلیک می کند؟ ویدیو شما یا ویدیو شخصی دیگر؟ یوتیوب به این مسئله بسیار اهمیت می دهد و طبیعتا هرچه نرخ کلیک بیشتر باشد، برای سئو یوتیوب بهتر خواهد بود. برای افزایش میزان CTR می توانید عنوان و thumbnail ویدیو را بهینه کنید.
  • لایک های ویدیو – طبیعتا هرچه تعداد لایک ها بیشتر باشد بهتر است.
  • طول ویدیو – مانند مقاله ها در سرچ گوگل، ویدیوهای طولانی تر در یوتیوب بهتر رنک می گیرند. به عنوان مثال اگر لغت “WordPress” را در یوتیوب سرچ کنید. دو ویدیو اول حدود یک ساعت هستند.

حال که ویدیو پر مخاطب خود را ساخته اید، نوبت آپلود ویدیو و سئو یوتیوب رسیده است.

عنوان ویدئو

طول کلمات کلیدی که در ویدئو استفاده می کنید نباید بیشتر از 5 کلمه کلیدی باشد از تکرار بیش از حد کلمات در عنوان نیز جلوگیری نمایید. به علاوه باید سعی کنید عنوانی که می نویسید جذاب و مخاطب پسند باشد.

توضیحات ویدئو در یوتیوب

مانند عنوان ویدئو، در توضیحات نیز باید از کلمات کلیدی مرتبط استفاده شود تا کاربر با مشاهده عنوان ویدئو یوتیوب و توضیحات ویدئو شما بهترین محتوا را انتخاب نماید. توجه داشته باشید که توضیحاتی را که می نویسید در مورد ویدئوباشد نه اینکه در توضیحات در مورد تبلیغات خود بنویسید. توضیحات ویدئو خود را باید به گونه ای بنویسید که کاربران با خواندن آن متوجه شوند که این همان ویدئویی است که می خواهند. در توضیحات ویدئو همواره از نام تجاری خود استفاده کنید و آن را به صفحات مرتبط در سایت خود لینک دهید.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

استراتژی سئو | چطور یک پروژه سئو را به موفقیت برساینم؟

داشتن برنامه و استراتژی برای اینکه هر کاری را بتوان به موفقیت رساند لازم و ضروری است. برای موفقیت در پروژه های سئو سایت یک کسب و کار هم داشتن استراتژی سئو صحیح لازم و ضروری است. البته که چیدن استراتژی برای سئو سایت نیازمند تجربه و مهارت و تخصص کافی در این حوزه است. در این مقاله قصد داریم مهمترین گام هایی که باید برای چیدن استراتژی سئو طی کنید را برای شما بیان کنیم پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

اولین گام در سئو، توجه به اهداف تجاری است

تکنیک‌ های سئو کلاه سفید، شیوه ‎‌ای برای کنترل برخی نتایج در موتورهای جستجو است اما مطمئنا سئو، به تنهایی نمی ‌تواند هدف تجاری یک شرکت باشد. هیچ شرکتی بلافاصله پس از شروع به کار نباید هدف تجاری ‌اش را رتبه گرفتن روی یک لیست بلندبالا از کلمات کلیدی قرار دهد.

اما سئو می‌تواند تاثیر مستقیمی بر روی اهداف تجاری یک شرکت داشته باشد. بیایید با یک مثال، تاثیر “اهداف تجاری” روی سئو مورد بررسی قرار دهیم. به طور مثال یک فروشگاه لوازم ورزشی را در نظر بگیرید. هدف تجاری صحیح برای این فروشگاه احتمالا “رشد فروش آنلاین محصولات” و “دستیابی به مخاطبان گزینش شده در فضای وب” است.

هدف تجاری این کسب‌و‌کار “افزایش فروش محصولات” خارج از محدوده فیزیکی این فروشگاه است. با این شرایط، صاحبان فروشگاه تلاش می‌کنند تا با پیدا کردن طیف وسیعتری از مخاطبان، محصولات بیشتری را هم به فروش برسانند. برای این منظور فعالیت‌ های بازاریابی‌ که به یافتن مخاطبان جدید کمک کند؛ مثل افزایش “آگاهی از برند” می‌تواند به شدت راهگشا باشد.

گام دوم؛ ارزیابی عمکلرد و وضعیت فعلی سایت

زمانی می توانید برای بهبود، تصمیم درست و یک استراتژی درست بچینید که اشراف کاملی نسبت به وضعیت فعلی داشته باشید. بنابراین در قدم اول برای بررسی وضعیت فعلی رتبه کلیدواژه های سایت خود را مشخص کنید. ترافیک ورودی به ازای کلیدواژه های دارای رتبه را مورد بررسی قرار دهید. سعی بخش های مختلف سایت خود را از نظر فاکتورهای مهم سئو فنی یا تکنیکال، سئو داخلی،سئو خارجی مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. ایرادات را جمع آوری کنید تا بتوانید به درستی برای نکات لازم برای رفع آن ها را در استراتژی سئو خود بگنجانید.

گام سوم، آنالیز و تحلیل رقبا

یکی از مهمترین گام ها برای اینکه بتوانید یک استراتژی سئو خوب تدوین کنید این است که، وضعیت رقبای خود را آنالیز کنید. اینکه روی چه کیوود هایی رتبه دارند. برای آن کیوودها چه فعالیت آن پیج و آف پیجی انجام داده اند. برای برررسی لینک سازی های داخلی آن ها می توانید از ابزار اسکریمینگ فراگ استفاده کنید. برای بررسی بک لینک های خارجی هم از ahrefs کمک بگیرید. با کمک این ابزار می توانید متوجه شوید که رقبای شما از چه منابعی و به تعداد بک لینک گرفته اند. و شما می توانید در استراتژی سئو خود بهتر از آن ها عمل کنید.

4- تعیین اهداف و شاخص‌های عملکرد کلیدی

تعیین اهداف و شاخص‌های عملکرد کلیدی یا همان KPI، مهم‌ترین بخش تدوین استراتژی سئو خواهد بود. در این بخش باید مقصد و هدف نهایی خود را تعیین کنید تا بتوانید مسیری را طراحی کنید که به آن هدف اصلی ختم شود. با این وجود، فراموش نکنید که اهداف و شاخص‌ عملکرد کلیدی دو مقوله کاملا متفاوت بوده و هر دوی آن‌ها را باید به‌صورت مجزا تعیین کرد. برای درک بهتر تفاوت مابین آن‌ها، هر کدام را باید به‌صورت خلاصه شرح دهیم:

  • اهداف: نتیجه نهایی مورد نظر شما که باید به آن دست پیدا کنید؛
  • شاخص عملکرد کلیدی یا KPI: معیارهایی که فرآیند حرکت به سمت اهداف را تعیین خواهند کرد.

با اینکه اهداف و KPI در اغلب موارد با یکدیگر یکسان در نظر گرفته می‌شوند، باید پیش از هرچیزی تفاوت آن‌ها را درک کرده و برای تدوین استراتژی سئو کسب‌وکار خود، هر دوی آن‌ها را به کار ببرید.

5-شناسایی کلمات کلیدی کم رقابت با نرخ تبدیل بالا

یکی از استراتژی های بسیار کارآمد در سئو که معمولا نادیده گرفته می‌شود، کسب جایگاه برای کلماتی‌ ست که میزان تقاضا یا جستجوی پایینی دارند.

کسب جایگاه در عباراتی که نرخ جستجوی پایینی (بطور میانگین در ماه) دارند، اگرچه ممکن است افزایش چشم گیری در آمار بازدید سایت ایجاد نکند، اما همان تعداد اندک را با احتمال بالاتری به مشتری تبدیل خواهد کرد. در این مرحله رقابت ساده‌تر بوده و نتایج بدست آمده زیربنای خوبی برای مراحل بعدی کار ایجاد میکند.

مرحله ششم: برای هر موضوع صفحه بسازید

 در حوزه وب سایت ها و رتبه گرفتن در موتورهای جستجو، تلاش برای اینکه یک صفحه برای چند کلمه کلیدی رتبه بگیرد غیر ممکن به نظر میرسد. اما اجازه دهید این ایده را به صورت عملی بررسی کنیم:

۱۰ موضوع ستونی که در مرحله اول انتخاب کردید را در نظر بگیرید و یک صفحه برای هر یک ایجاد کنید که بطور خلاصه به ارائه طلاعات در مورد موضوع در سطحی بالا بپردازد و از کلمات کلیدی طولانی که در هر خوشه در مرحله دوم بدست آمده استفاده کنید.

برای مثال، یک صفحه ستون در مورد سئو می تواند سئو را در بخش های مختصر توصیف کند که شامل تحقیقات کلمه کلیدی، بهینه سازی تصویر، استراتژی سئو و سایر موضوعات فرعی مرتبط با سئو باشد.

هر صفحه ستون را به عنوان یک جدول محتوا در نظر بگیرید، که در آن به صورت مختصر خوانندگان خود را با موضوعات وابسته ای آشنا می‌کنید که در پستهای وبلاگ به توضیح آنها خواهید پرداخت.

از فهرست کلمات کلیدی خود برای تعیین تعداد صفحه ستون‌های مختلفی که باید ایجاد شود استفاده کنید. در نهایت تعداد موضوعاتی که برای آنها صفحات ستون ایجاد می‌کنید باید با تعداد محصول، پیشنهادات، تخفیفها و مکانهای کسب و کار شما هماهنگ باشد.

این امر باعث می‌شود که مشتریان بالقوه و مشتریان واقعی شما بتوانند بدون توجه به کلمات کلیدی که سرچ می‌کنند براحتی شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند.

هر صفحه وب باید شامل مطالب مرتبط برای مشتریان احتمالی و مشتریان شما باشد و شامل عکس ها و لینکهایی به صفحات سایت شما برای بهبود تجربه کاربری باشد. در مورد این لینک ها در مرحله بعدی صحبت می‌کنیم.

مرحله هفتم؛ چیدن استراتژی درست لینک سازی داخلی

زمانی که حرف از لینک سازی می شود همه گمان می کنند تنها لینک سازی خارجی است که اهمیت دارد، در حالی که لینک سازی داخلی می تواند برای سایت شما معجزه کند. با چیدن یک استراتژی سئو درست برای لینک سازی داخلی برای بسیاری از کوئری های وب سایت خود می توانید بدون هزینه های آف پیج به رتبه های خوبی در صفحه ی نتایج گوگل دست یابید.

مرحله هشتم؛ ایرادات فنی سایت را رفع کنید

یکی از مهمترین نکات در استراتژی سئو این است که برای رفع ایرادات فنی که قبلا در مرحله بررسی وضعیت فعلی سایت آن ها را مشخص کرده بودید اقدام کنید. به علاوه یکی از مهمترین کارها در این مرحله این است که بر روس بهبود سرعت لود صفحات تمرکز کنید.

مرحله نهم؛ بهبود لینک سازی خارجی

هر اندازه که روی سئو داخلی  و سئو تکنیکال سایت خود تمرکز کنید کافی نیست. از آن جایی که رقبای شما روی سئو خارجی سایت خود کار می کنند و با انتشار رپورتاژ و خرید بک لینک وضعیت سئو خارجی خود را بهوبد می بخشند، شما نمی توانید این بخش از سئو را نادیده بگیرید. حتما باید این بخش را در استراتژی سئو خود بگنجانید و برای آن برنامه ی ویژه ای داشته باشید.

 

 

 

 

 



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 10 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

 سئو تضمینی | مراقب باشین کلاه سرتان نرود

سئو تضمینی یکی از وعده هایی است که اگر به دنبال سئو سایت خود باشید احتمالا بارها به گوشتان خورده است. زمانی که قرار است کالایی را بخریم و یا خدماتی را دریافت کنیم و برای آن هزینه بهینه سازی سایت را پرداخت کنیم البته که تضمین جذاب است. اما در مورد سئو و کسب جایگاه در گوگل آیا دادن و گرفتن تضمین واقعی است؟ یا رویایی بیش نیست؟ و تنها برای جذب مشتری است که شرکت های ارائه دهنده خدمات سئو آن را به مراجعان قول می دهند. در این مقاله قصد داریم شما را با انواع سئو تضمینی، مزایا و معایب آن بیشتر آشنا کنیم. و به شما بگوییم که ابید در برخورد با این شرکت ها چطور رفتار کنید و چه تصمیمی بگیرید.

سئو سایت تضمینی یا سئو تضمینی چیست؟

سئو تضمینی حالتی از سئو سایت است که این اطمینان را در شما ایجاد می کند که سئو سایت شما نتیجه می دهد و لینک سایت در جایگاه مدنظرتان ثبت خواهد شد. اگر در فضای گوگل دنبال شرکت های سئو باشید، قطعا با شرکت های زیادی روبرو خواهید شد که انتخاب را برای شما دشوار می کنند. اما این تعداد زیاد شرکت ها، تنوع در انتخاب را نیز برای شما ایجاد  می کند و شما می توانید بین شرکت های ارائه دهنده خدمات سئو سایت بهترین ان ها را انتخاب کنید.

انواع تضمین هایی که در سئو سایت به مشتریان داده می شود کدام است؟

سئو تضمینی صفحه اول گوگل

خب، اولین عبارت پرکاربرد؛ سئو تضمینی صفحه اول گوگل است. بسیاری از شرکت های طراحی سایت و سئو از این عبارت در زمان عقد قرارداد استفاده میکنند. البته این اتفاق هدفی است که سئو قصد دارد آن را دنبال کند و به آن برسد. اصلا صاحبان وب سایت ها سئو می کنند تا به صفحه اول برسند. اگر این اتفاق نیفتد دیگر سئو چه معنایی دارد. پس این شوآف است تضمین نیست.

 طراحی سایت و سئو تضمینی رتبه 1 گوگل!

یک ادعای رایج دیگر در سئو، سئو تضمینی سایت در رتبه 1 گوگل است. اما این یکی ادعای معتبری است؟ اگر نظر من را بخواهید، جوابم منفی است!

راستش را بخواهید رسیدن به رتبه یک گوگل اصلا موضوع غیر ممکنی نیست. در بسیاری از پروژه های سئویی هم که ما با مشتریان داریم، در انتهای قرارداد بسیاری از کلمات تعیین شده به رتبه یک گوگل رسیده اند. اما نکته اینجاست که نمیتوان برای صفحه اول گوگل تضمینی داد. چرا؟ چون سئو یک فرآیند کاملا رقابتی است.

3- سئو تضمینی در گوگل

و اما در نهایت، ادعای آخر؛ سئو تضمینی در گوگل برای بلندمدت است. این یعنی سئوکار به شما وعده میدهد که بعد از اتمام قرارداد کلمات وب سایتتان در نتایج صفحه اول هستند و تا سالها (یا مدت خیلی زیاد) باقی میمانند.

بخش اول ادعا که همان رسیدن به صفحه اول باشد، قابل قبول است. اما اینکه سئوکار تضمین بدهد کلمات وب سایت شما تا مدت های زیادی بدون نیاز به صرف هزینه، فعالیت  و… در نتایج صفحه اول باقی بماند، کمی دور از منطق به نظر میرسد.

 

چرا باید از شرکت‌هایی که خدمات سئوی تضمینی ارائه می‌دهند دوری کرد؟

دریافت خدمات سئو تضمینی در مقابل خدمات سئو بدون ضمانت، طبیعتا برای کارفرما امری منطقی و گزینه جذاب ‌تری است. علی رغم جذاب بودن پیشنهاد سئوی تضمینی، باید بدانید که سئو تضمینی یه ادعای واهی است و  دریافت این خدمات ریسک‌ هایی به همراه دارد که در بیشتر موارد به افت و یا حتی آسیب دیدن سایت و کسب و کارتان می‌شود.

۱- هشدار گوگل درباره خدمات سئوی تضمینی

۲- کسی نمی‌تواند درباره موضوعی که کنترلی روی آن ندارد، تضمین بدهد

۳- خدمات سئوی تضمینی ممکن است روش‌های غیر مجاز را به کار بگیرند

۴- ضمانت روی کلمات کلیدی کم ارزش

۵- استراتژ‌های سئو برای همه سایت‌ها یکسان نیستند

۶- به کارگیری روش‌های غیرقانونی سئو برای رسیدن به نتایج ضمانت شده در نهایت به کسب و کار شما لطمه می‌زنند.

۴- ضمانت روی کلمات کلیدی کم ارزش

 آیا تضمینِ چیزی که بر آن اختیار نداریم، عاقلانه است؟

ما تنها زمانی می‌توانیم کاری را تضمین کنیم که کنترل و مدیریت همه امور آن در اختیارمان باشد. این در حالی است که سئو و بهینه‌سازی سایت به عوامل و فاکتورهای متعددی وابسته است که بسیاری از آنها هر روز در حال تغییر و بروزرسانی هستند. از طرف دیگر گوگل نیز تاکید دارد، هیچ تضمینی برای قرار گرفتن سایت در رتبه یک نتایج جستجویش وجود ندارد. پس تکلیف شرکت‌های ارائه دهنده سئو تضمینی چیست؟ جواب ساده است، هیچ تضمینی در کار نیست!

یک متخصص سئوی خوب تنها می‌تواند با رعایت اصول و نکات روز سئو در محتوا و ساختار سایت، ترافیک حاصل از نتایج جستجو را تا 30 درصد افزایش دهد. بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنم فریب پیشنهاداتی مثل سئوی تضمینی را نخورید.

 

 

 

 

 

 


:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

درامد سئو| آیا می توان به سئو به عنوان یک شغل پردرآمد نگاه کرد؟

اینکه چه رشته تحصیلی را خوانده باشید شاید بتواند در کسب درآمد شما تاثیر گذار باشد اما مهم تر از آن این است که شما توانسته باشید مهارت های لازم را نیز در آن رشته کسب کنید تا بتوانید درآمد خوبی را هم بدست آورید.
خب سوالی که برای خیلی از دوستان پیش آمده است و بارها درباره آن از ما سوال کرده اند این بوده که درآمد سئو در ایران چگونه است؟!
قبل از اینکه بخواهیم درباره درآمد سئو برایتان صحبت کنیم، اجازه دهید اول از هر چیز شما را با دنیای سئو و اینکه سئو چیست؟ آشنا کنیم. تا با دیدی بهتر به موضوع مسیر آینده تان را انتخاب کنید.

سئو چیست به زبان ساده

سئو چیست و چه کاربردی دارد ؟ درست در همین لحظه که وارد این صفحه شدید در اولین پله و مرحله یادگیری سئو ایستاده‌اید. جایی که لازم نیست هیچ پیش‌زمینه و دانش قبلی در مورد  تعریف سئو داشته باشید. بدیهی‌ترین و اساسی‌ترین نیاز بعد از گذراندن آموزش‌های راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین و ایجاد وب‌سایت تجاری، آشنایی با اصول سئو (به انگلیسی: SEO و مختصر Search Engine Optimization) است.

درآمد سئو برای سئوکارحرفه ای و غیر حرفه ای در ایران چقدر است؟

خب طبیعتاً هر کسب و کاری اگر با مهارت و دانش لازم درباره آن پیش رود میتواند نتیجه ای بسیار خوب و عالی را به همراه داشته باشد. سئو سایت هم میتواند درآمد بالایی را برای شما داشته باشد و هم برعکس. اگر شما بتوانید با دانش و مهارتی که در زمینه سئو سایت دارید، وب سایت های که در اختیار دارید را در زمان مشخص شده طبق قرار داد طرفین به جایگاهی که میخواهند برسانید باید بگوییم که درآمد خوبی از سئو خواهید داشت.
اما اگر از دانش و مهارت خود به درستی استفاده نکنید قطعا درآمدی بدست نخواهید آورد و ممکن است نیاز باشد هزینه های جانبی زیادی را هم از جیب خود هزینه کنید.

میزان درآمدی که از سئو می توان بدست آورد به کوچک و بزرگ بودن سایت هم بستگی دارد. اما مسئله ای که باید درباره درآمد سئو در ایران بدانید این است که باید بدانید افرادی که قرار است بر روی سئو سایت شما فعالیت داشته باشند در کدام دسته از افراد و متخصصین سئو قرار دارند.

متخصصین سئو به سه دسته ی زیر تقسیم میشوند:

  • کارشناسان سئو که خودشان یک شرکت یا تیم دارند
  • کارشناسان سئو که به صورت آزاد یا فریلنسر یا دورکار، کار میکنند
  • کارشناسان سئو که قصد استخدام در یک شرکت یا تیم را دارند
  1. درآمد دسته ی اول از 15 میلیون به بالا می باشد اما ریسک برشستگی را هم دارند
  2. درآمد سئو کاران دسته ی دوم حدود 3 تا 6 میلیون تومان میباشد اما این افراد ممکن است پول خود را دیر یا زود دریافت کنند
  3. دسته ی سوم نیز مانند دسته ی دوم هستند با این تفاوت که کارشان تایم مشخصی دارد و شاید کمی سخت تر باشد اما حقوقشان را در موعد مقرر دریافت خواهند کرد و البته حقوقشان هم در همان حد میباشد.

میانگین حقوق متخصصان سئو به دلار چقدر است؟

یک مطالعه اخیر در صنعت جستجوی محلی نشان می‌دهد که درآمد سئو یک متخصص سئو به طور متوسط در یک سال چقدر است و در هر ساعت چه مبلغی را دریافت می‌کند.
در واقع از ۲۶۴۳ نفر شرکت کننده در این مطالعه، ۲۳۹۳ نفر گفتند که چقدر حقوق می‌گیرند (۲۵۰ نفر ترجیح دادند نگویند).
بنابراین، به عنوان اولین نگاه اجمالی به این داده‌ها، یافته‌های مطالعه فوق در مورد درآمد دلاری SEO به طور عمومی و نحوه ارتباط آن با تجربه و عناوین شغلی به این شکل بود:

اکثریت محدوده جمعیتی این مطالعه در ایالات متحده (۶۱٪) و هند (۱۲٪) بوده و بریتانیا ۳.۸ درصد و کانادا ۲.۴ درصد سهم داشتند.
سایر پاسخ دهندگان (۲۰٪) نیز در ۸۸ کشور دیگر پراکنده شدند.
در مورد میزان حقوق سئو این افراد مشخص شد که:

  • ۶۰٪ از متخصصان سئو درآمدی برابر یا بیشتر از میانگین ایالات متحده دارند.
  • درآمد ۴۰ درصد از متخصصان سئو کمتر از میانگین ایالات متحده است.
  • ۱۹٪ بیش از ۱۰۰۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند.
  • ۳.۳۸٪ بیش از ۲۰۰۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند.

در نتیجه متوسط دستمزد متخصص سئوی عمومی به دلار سالانه ۷۳۸۹۵ دلار بوده که شامل حقوق پایه تخمینی ۶۸۵۹۵ دلار با میزان پاداش ۵۳۰۰ دلار است.
نتیجه برجسته دیگر، در بین همه گروه‌ها، این است که شانس کافی برای همه افراد جهت کسب درآمد بیش از ۲۰۰۰۰۰ دلار وجود دارد.

در حقیقت سئو به‌عنوان یک صنعت پیشرو، موانع ورود کمی دارد و دسترسی به اینترنت و یک کامپیوتر تنها ابزارهای مورد نیاز برای شروع کار در هر کشوری است.
هرچند پلتفرم‌هایی مانند Upwork با ارائه نرخ‌های حقوق پایین‌تر، رقابت را برای کشورهای در حال توسعه مانند هند در مقیاس جهانی آسان کرده است.
به طوری که فعالان حوزه کسب و کارهای دیجیتال از هند اکنون با ۲۰ درصد از سهم، بزرگ‌ترین تأمین کننده نیروی کار جهانی هستند.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

 

آنالیز سئو سایت

سئو فرآیندی بی‌پایان و تکرارپذیر است که با تحلیل و بررسی وضعیت فعلی سایت شما و آنالیز رقبا آغاز می‌شود. در تحلیل سئو سایت قرار است ایرادات داخلی و خارجی و تکنیکال سایت شما بررسی شده و راه های اصلاح آن را به شما ارائه شود تا تلاش شود رتبه های بهتری در سئو کسب نمایید. به واسطه آنالیز سئو سایت با توجه به پلن های موجود می توان از ایرادات پنهان سایت خود مطلع شوید تا در مسیر سئو سایتتان اصلاحات لازم را انجام دهید. در آنلیز سئو سایت نکاتی که از تحلیل و آنالیز سایت های رقبا به دست میاورید هم بسیار می تواند به شما کمک کند. البته که برای آنالیز سئو سایت خود و رقبا نیاز به ابزارهایی دارید که در ادامه این ابزارها رو به شما معرفی می کنیم.

بررسی رایگان سئو سایت

گاهی دیده شده حتی برای مجموعه هایی که در کلمات بزرگ رقابت می کنند برای آنالیز سئو سایت خود ، فقط به ابزارهای موجود اکتفا می کنند که این کار نه تنها حرفه ای نیست بلکه آسیب زننده می باشد، برای رقابت در کلمات بزرگ نه تنها نیروی انسانی و هوش فردی بالا برای آنالیز نیاز داریم بلکه حتی بهتر است یک گروه متمرکز و با تجربه، با در اختیار داشتن ابزارهای حرفه ای و همه جانبه این کار را انجام دهند.

همانطور که گفته شد، فرد آنالیزور هم نیاز به دسترسی به ابزار هایی دارد برای تحلیل وضعیت سایت که از بین روش ها و ابزارهایی که برای آنالیز سئو نیاز داریم، مجدد میگوییم که بهترین و اولین گزینه استفاده از وب مستر می باشد.

آنالیز کامل سئو سایت با ابزار SEMRUSH

به صورت کلی بخش های اصلی آنالیز سایت در ابزار semrush مربوط به آنالیز سئو سایت، تبلیغات، شبکه های اجتماعی، استراتژی محتوا و تحلیل رقباست. اما بخش اصلی که برای تحلیل و بررسی وضعیت سایت بخش seo است که در ادامه به طور مفصل توضیح خواهیم داد. بخش سئو ابزار سمراش ابزارهای مختلفی برای آنالیز سایت از نظر رقبات با سایت های دیگر، تحقیق کلمات کلیدی، لینک بیلدینگ و سئو on page بررسی می کند. 

آنالیز سئو با ابزار moz

بعنوان یک وبسایت با استفاده از moz می توانید ترافیک ارگانیگ خودتان را به وسیله ی ردیابی رتبه بندی در موتورهای جستجو و شکار فرصت های موجود بهبود ببخشید. بدیهی است که هر چه جایگاه بهتری در موتورهای جستجو داشته باشید ترافیک رایگان بیشتری به دست می آورید.

Moz pro در طول زمان به شما کمک می کند تا رتبه بندی سایت خودتان و کاهش و افزایش رتبه تان را با پیگیری کلمه ی کلیدی موردنظرتان مشاهده کنید Moz با استفاده از آمار و ارقام و داده های واقعی باعث می شود که بتوانید با برنامه ریزی درست نتیجه ی تلاش هایتان را به درستی دریافت کنید.

Moz pro  مشکلات فنی را در سایت شما پیدا می کند و به شما توصیه هایی در جهت بهبود آنها به شما ارائه می کند. با این کار موتورهای جستجو می توانند بهتر در سایت شما بخزند و اطلاعات دقیق تری از سایت شما کسب کنند. اینها اصول ساده ای از سئو سایت هستند،‌اما رعایت آنها باعث می شود رتبه شما در موتورهای جستجو حفظ شده و یا بهبود پیدا کند. بعلاوه شما نیاز دارید که به گوگل نشان دهید سایت شما هیچ مشکلی ندارد تا گوگل بتواند با اعتماد بیشتری کاربران را به سایت شما هدایت کند. رعایت اصول سئو یک نوع پیشگیری برای اتفاقاتی است که در آینده ممکن است برای سایت شما پیش بیاید و رتبه شما را کاهش دهد.

ابزار SEO SiteCheckup

این ابزار یکی از بهترین سایت‌ها برای آنالیز سئو است که خود بنده تجربه تحلیل و بررسی سایت‌های گوناگونی را با این ابزار قدرتمند داشته ام. برای استفاده از این ابزار کافیست به آدرس seositecheckup.com مراجعه کرده و آدرس وب‌سایت خود را در باکس URL وارد نمایید و روی دکمه Checkup کلیک کنید و بعد از چند دقیقه آنالیز دقیق سئو سایت خود را مشاهده کنید.

ابزار تحلیل و آنالیز سایت SEO Analyzer

احتمالاً آقای نیل پتل را می‌شناسید که یکی از دیجیتال مارکترهای مطرح دنیاست. ایشون یک وب‌سایت بسیار پرترافیکی دارند که داخل این وب‌سایت یک ابزار آنالیز و تحلیل سئو قرار دارد و به کمک این ابزار شما می‌توانید وضعیّت سئو سایت خود را بررسی نمایید.

از جمله ویژگی‌های اصلی این ابزار تحلیل سئو سایت به قرار زیر است:
– نمای کلّی از وضعیت کلمات کلیدی
– نمایش وضعیّت تگ‌های H
– تحلیل و آنالیز لینک‌های داخلی
– شمای کلّی از وضعیّت سئو سایت

ابزار آنالیز سئو سایت؛ اسکریمینگ فراگ

تاکنون پیش آمده که بخواهید عنوان های سایت خود را بازبینی کنید اما به دلیل وقت گیر بودن این پروسه از انجام آن منصرف شده باشید؟ یا که بخواهید ببیند کدام یک از این عناوین متا دیسکریپشن ندارند اما به دلیل اینکه صفحات سایت بیش از اندازه بوده و باید تک به تک چک می کردید، قید این کار را زده باشید؟ آیا به حال پیش نیامده که بخواهید اطلاعات جامعی از متاتگ ها و تک های کانونیکال را در اسرع وقت داشته باشید؟ یا مثلا بخواهید کیفیت URL ها را در سریع ترین زمان ممکن بسنجید؟ در واقع، تا چه حد از وضعیت سئوی داخلی و سئوی تکنیکال سایت خود آگاهید؟

نرم افزار ( Screaming Frog SEO Spiderاسکریمینگ فراگ) ابزار سئو و تقریبا رایگانی برای آنالیز سئو وبسایت است که روی دسکتاپ سوار شده و شما می‌توانید آن را روی رایانه ی خود نصب کنید. این ابزار با شبیه سازی عملکرد خزنده های گوگل لینک ها، تصاویر، CSS و … را بر اساس قواعد سئو بررسی می‌کند و به شما کمک می کند تا در نتایج جستجو عملکرد بهتری داشته باشید. یعنی این نرم افزار در واقع به شکل اساسی به شما می‌گوید که وقتی خزنده ها سایت شما را وارسی می کنند چه می‌بینند.

ابزار Screaming Frog به شما کمک می کند تا در یک نگاه سایت خود را از نظر سئوی داخلی و سئوی تکنیکال بررسی، بازبینی و تحلیل کنید و نتیجتا بتوانید گامی در جهت بهبود رتبه و وضعیت سئوی سایت بردارید. نرم افزار Screaming Frog (اسکریمینگ فراگ) همچنین در مدیریت زمان شما بسیار موثر است، چرا که همه می دانیم بررسی یک صفحه به صورت دستی چقدر می تواند کار طاقت فرسایی باشد.

 

 



:: بازدید از این مطلب : 10
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 خرداد 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مستر امیری

اسکیما چیست؟چه تاثیری بر سئو دارد؟

اسکیما (schema)، زبان نشانه گذاری سایت ها است. اسکیما به کمک یک سری کد و دستورالعمل از قبل تعیین شده می تواند، سایت شما رو در موتورهای جستجو بهتر معرفی کند. از تاثیر اسکیما در سئو نمیشود چشم پوشی کرد، حتی اگه تاثیر کمی داشته باشد

اسکیما به چه معنا است؟

Schema Markup در حقیقت یک نوع نشونه گذاری برای اطلاعات محسوب میشه که به کاربران کمک میکنه تا بتونن به راحتی و با سرعت بیشتری نتایج رو جستجو کنن. این کار نرخ کلیک لینک هاتونم افزایش می‌ده و بازدیدکننده‌های بیشتری وارد سایت شما میشن. اسکیما و انواع آن دقیقاً همان موضوعیه که روی سئو و بهینه سازی سایت شما تأثیر مثبت میذاره. در واقع به اسکیما باعث میشه که روبات‌های مورد نظر موتور جستجو به محتواهای صفحات سایت شما دید بهتری داشته باشن. موتور جستجوی گوگل با در نظر گرفتن تحلیل اسکیمای صفحات وب، نتایج متفاوت‌تری رو در صفحه نتایج نشون می‌ده که به اون‌ها ریچ اسنیپت گفته میشه.

ریچ اسنیپتها (Rich Snippets) نتایج متفاوت حاصل از تحلیل اسکیمای صفحات سایت هستن که مقابل کاربران ظاهر میشن. این نتایج توسط موتوری جستجوی گوگل در دسترس مخاطبین قرار میگیرن. در حقیقت اسکیما یک نوع کد برای اضافه کردن اطلاعات مورد نیاز برای زیر تگ عنوان سایته که موتورهای جستجو با کمک اون، محتواهای شما رو بهتر درک میکنن و میفهمن. همچنین علاوه بر نشون دادن نتایج برای کاربران، اطلاعات مضاعفی رو در صفحه نمایش قرار میدن. 

انواع نشانه گذاری اسکیما کدام است؟

زبان اسکیما، برای داده های ساختار یافته (structured data) درباره افراد، مکان ها، و هر چیزی که بر روی وب است، فرمت هایی دارد. لیست کاملی از مواردی را که نشانه گذاری های اسکیما (Schema Markups) می ­توانند تعریف کنند را در وب­ سایت schema.org می ­توانید پیدا کنید. ­با کمک اطلاعاتی که در اسکیما به موتور های جستجو می ­دهید، شانس کلیک شدن روی سایت خود را بیشتر از 50 درصد افزایش می دهید. شما هم احتمالا در نتایج جستجو گوگل با سایت­ هایی روبرو شده ­اید، که اطلاعات بیشتری در همان صفحه جستجو ها نمایش می­ دهند. مثل ستاره هایی که توسط کاربران به آن صفحه داده شده­ اند.

نشانه گذاری ها و کدهای اسکیما مثل سایر کدهای HTML در محتوای سایت قرار می گیرند. سایت شما در هر زمینه ای که فعالیت دارد، می توانید از نشانه گذاری اسکیما استفاده کنید. سایت موسیقی، آموزشی، خبری، کتاب، فیلم و غیره، هر کدام کدهای مخصوص به خود را دارند. مثلا اگر شما سایتی دارید که فایل آموزشی یا کتاب الکترونیک یا محصول دیگری می فروشد. باید از کدهای مخصوص هر کد

 

مهم ترین ویژگی های اسکیما چیست؟

برای اسکیما می‌توان این ویژگیها را برشمرد:

◊بدست اوردن نتایج جستجوی مرتبط

◊درک اسان تر و بهتر توسط گوگل و سایر موتورهای جستجو

◊برای تبدیل شدن به عنوان نهادی در نمودار دانش، دارندگان وب سایت ها از ریچ اسنیپت استفاده می‌کنند. چرا که در بدست اوردن فرصت های بسیار خوبی در SERP موثر است.(توضیحاتی درمورد ریچ اسنیپت در ادامه ی مقاله امده است.)

اسکیما بر سئو سایت چه تاثیری دارد؟

داده های زیر که با قوانین اسکیما نشانه گذاری شده اند می‌توانند توسط موتورهای جستحو شناسایی شوند.

تصاویر، فیلم، کتاب، مقالات،  نویسنده، تاریخ انتشار و اخرین ویرایش محتوای سایت، عنوان و فرمت صفحه، نام و ادرس سایت.

البته لزومی به بهینه سازی همه اطلاعات و محتویات سایت خود با اسکیما نیست. اما این موضوع را هم باید درنظر بگیرید که هرچه بیشتر اطلاعات بهینه سازی شوند، هدف سایت شما برای گوگل قابل فهم تر می‌شود. زمانی که شما داده ها را با اسکیما نشانه گذاری می کنید، این داده ها در گام اول طبقه بندی می‌شوند وسپس ساختار انها مورد بررسی قرار می‌گیرد. و در گام دوم از انها برای رتبه بندی سایت استفاده می‌شود.

بنابراین به عنوان نتیجه ی کلی،افزایش توانایی دیده شدن سایت و یافته شدن کلمات کلیدی محتوای یک سایت توسط گوگل از مهمترین تاثیرات اسکیما بر سئو سایت است.

آیا استفاده از اسکیما Schema می‌تواند رتبه سئو را بهبود ببخشد؟

گرچه ممکن است هرگز و در هیچ منبع مستقیمی اشاره ای به تاثیر مستقیم اسکیما در سئو نشده باشد اما می دانیم که استفاده از نشانه گذاری اسکیما می تواند محتوای شما را برای موتورهای جستجو ترجمه کند. و این مساله به طرز ثابت شده ای در نرخ کلیک تاثیرگذار است.

از آن جایی که دو سوم وبسایت های کل دنیا هرگز کد اسکیما را در نظر نمی گیرند یا آن را به صورت اصولی و قوی ارائه نمی کنند، واضح است که به کارگیری درست آن می‌تواند بسیار در رتبه گرفتن شما و برتری نسبت به رقبایتان کمک کند.

 

 

 

.

 



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 خرداد 1401 | نظرات ()